We begrijpen heel goed dat het spannend is om uw kind uit handen te geven. Ons team heeft jarenlange werkervaring op deze locatie, is betrokken en hecht veel waarde aan interactie met u als ouder. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We werken ook met mentorschap, zodat u 1 contactpersoon binnen Kids Landsmeer heeft. In onze huiselijke sfeer voelt uw kind zich al snel op zijn gemak. Maak alvast kennis met ons team en vraag een rondleiding aan! Ze leiden u graag rond en beantwoorden uw vragen met plezier.

team kids Landsmeer

Onze locatie

Kids Landsmeer is gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Landsmeer. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kids heeft een buitenruimte en 4 groepsruimten binnen, die als een huiskamer zijn ingericht. De huiselijke sfeer voel je in elke groepsruimte terug, er zijn verschillende hoeken om in te spelen. De ruimte is zo ingericht dat kinderen zelf speelgoed kunnen kiezen en pakken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren kinderen door verschillende speelmateriaal aan te te bieden. Hierdoor komen alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen aan bod. Fysieke veiligheid is erg belangrijk, uiteraard voldoet het gebouw aan alle voor de kinderopvang geldende wet- en regelgeving.

Groepsindeling

Kids Landsmeer kiest bewust voor horizontale stamgroepen. Zo spelen de kinderen in dezelfde leeftijd met elkaar en krijgen ze de uitdagingen die passen bij de leeftijd. Dit zorgt voor rust op de groep en daardoor wennen kinderen heel snel. Ieder kind heeft een eigen stamgroep met een eigen mentor. De mentor is het aanspreekpunt voor kind en ouders. Wel zo handig.

De 4 stamgroepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Babygroep 0 tot 1 jaar, max 8 kinderen
  • Dreumesgroep 1 tot 2 jaar, max 10 kinderen
  • Peutergroep 2 tot 3 jaar, max 16 kinderen.
  • Kleutergroep 3 tot 4 jaar, max 16 kinderen.

Openingstijden

Kids Landsmeer is elke werkdag geopend van 07.45 uur tot 18.15 uur. Tijdens schoolvakanties is Kids Landsmeer ook geopend. Op enkele momenten is Kids Landsmeer gesloten, u leest deze data onder het kopje Sluitingsdagen op de pagina praktische informatie.

Dagdelen

Indien u dagdelen wilt afnemen, dan geldt de volgende indeling:

Ochtenddeel: 07.45 uur tot 13.00 uur
Middagdeel:  13.00 uur tot 18.15 uur

Tarieven

De opvangmogelijkheden en geldende tarieven voor 2018 vindt u HIER.

Gedetailleerde praktische informatie over Kids Landsmeer leest u op deze pagina.

Contact Kids Landsmeer

Heeft u vragen, bel of mail gerust, we staan u graag te woord. Of meldt u meteen aan voor een rondleiding en we nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Sportlaan 1, 1121 CA Landsmeer
Telefoonnummer: 020 – 482 65 96
e-mailadres: landsmeer@kidskinderdagverblijf.nl

direct online inschrijven