We begrijpen heel goed dat het spannend is om uw kind uit handen te geven. Ons vaste team heeft jarenlange werkervaring op deze locatie, is betrokken en hecht veel waarde aan interactie met u als ouder. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We werken ook met mentorschap, zodat u 1 contactpersoon binnen Kids Weidevenne heeft. Zowel u als uw kind zal zich snel vertrouwd voelen op onze vestiging in Weidevenne. Maak alvast kennis met ons team en vraag een rondleiding aan! Ze leiden u graag rond en beantwoorden uw vragen met plezier.

Team_Kids_Purmerend

Onze locatie

Kids is gevestigd in de nog relatief jonge wijk Weidevenne. Er is voldoende parkeergelegenheid. We hebben een buitenruimte en 4 groepsruimten binnen. Elke groepsruimte is ingericht als huiskamer, met verschillende hoeken om in te spelen. Elke groep heeft ook een ruime slaapkamer erbij. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich veilig voelen om vrijuit en fantasierijk te kunnen spelen. Fysieke veiligheid is erg belangrijk, uiteraard voldoet het gebouw aan alle voor de kinderopvang geldende wet- en regelgeving.

Groepsindeling

Kids Weidevenne kiest bewust voor horizontale stamgroepen. Zo spelen de kinderen in dezelfde leeftijd met elkaar en krijgen ze de uitdagingen die passen bij de leeftijd. Dit zorgt voor rust op de groep en daardoor wennen kinderen heel snel. Ieder kind heeft een eigen stamgroep met een eigen mentor. De mentor is het aanspreekpunt voor kind en ouders. Wel zo handig.

De 4 stamgroepen zijn als volgt ingedeeld:

  • Babygroep 0 tot 1 ½, max 9 kinderen
  • Dreumesgroep 1 ½ tot 2 ½ jaar, max 11 kinderen
  • Peutergroep 2½ tot 3 ½ jaar, max 16 kinderen.
  • Peuterplus groep 3 ½ tot 4 jaar, max 16 kinderen.

Openingstijden

Kids Weidevenne is elke werkdag geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties is Kids Weidevenne ook geopend. Op enkele momenten is Kids Weidevenne gesloten, u leest deze data onder het kopje Sluitingsdagen op de pagina praktische informatie.

Dagdelen

Indien u dagdelen wilt afnemen, dan geldt de volgende indeling:

Ochtenddeel: 07.00 uur tot 12.30 uur
Middagdeel:   12.30 uur tot 18.00 uur

Tarieven

De opvangmogelijkheden en geldende tarieven voor 2018 vindt u HIER.

Gedetailleerde praktische informatie over Kids Weidevenne leest u op deze pagina.

Contact Kids Weidevenne

Heeft u vragen, bel of mail gerust, we staan u graag te woord. Of meldt u meteen aan voor een rondleiding en we nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Ivoorkust 2, 1448 RC Purmerend
Telefoonnummer: 0299 – 47 33 43
e-mailadres: weidevenne@kidskinderdagverblijf.nl

Direct online inschrijven