‘Gaan we vandaag voetballen?’ ‘Doen we straks nog een spelletje?’
Welkom bij de sportieve buitenschoolse opvang Kids Wagemaker! Wij bieden per 18 februari 2019 opvang in De Wagemakerschool. Kinderen kunnen voor en/of na schooltijd deelnemen aan een breed aanbod van sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers. Daarnaast krijgen zij een gezonde en lekkere snack. De BSO is hiermee niet alleen leuk om naar toe te gaan, maar stimuleert ook gezonde voeding én is goed voor de motorische ontwikkeling van uw kind.

Sport en spel
Dagelijks bieden we een keuze uit verschillende spellen en sporten. Denk bijvoorbeeld aan bal- en tikspellen maar ook aan grotere activiteiten zoals voetbal, handbal en atletiek. Slecht weer? Geen probleem! Dan gaan we gezellig knutselen, lezen, spelletjes doen of sporten in de gymzaal. Kinderen leren door sport en spel omgaan met winnen, verliezen en samenwerken in een team wat hun sociale ontwikkeling bevorderd.

In vakanties bieden we een aangepast programma aan. Naast sporten besteden we dan ook tijd aan bijvoorbeeld kookactiviteiten en maken we leuke uitstapjes. Zo ligt het Twiske bijna in onze achtertuin en kunnen we daar allerlei avonturen beleven!

Voorschoolse opvang
Naast naschoolsopvang bieden wij ook voorschoolse opvang. Vanaf 7:00 uur zijn de deuren van BSO Kids Wagemaker geopend en zijn de kinderen van harte welkom. Ze kunnen de dag rustig beginnen en hebben de keuze uit een aantal activiteiten zoals een spelletje doen, kleuren, lezen of met constructiemateriaal spelen. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen vervolgens naar de leerkracht in de klas.

BSO voor verschillende basisscholen in Landsmeer
Bij BSO Kids Wagemaker vangen wij kinderen op van de volgende scholen:

  • De Wagemakerschool Landsmeer
  • Montessorischool Landsmeer

Praktische informatie 

  • De voorschoolse opvang is geopend van 7:00 uur tot 8:30 uur.
  • De naschoolse opvang is geopend van 14:00 uur tot 18:30 uur.
  • In vakanties zijn we open van 7:00 uur tot 18:30 uur.
  • Deze locatie is van maandag tot en met vrijdag geopend, ook tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. Tijdens studiedagen en vakanties van de scholen hanteren wij een aangepast programma.
  • Graag sportkleding meegeven aan uw kind(eren), zo kunnen zij comfortabel sporten.
  • We hebben twee groepen van 20 kinderen (4 t/m 12 jaar) en gezellige ruimtes.

Wilt u meer informatie of uw kind al aanmelden?
Direct aanmelden kan online via het aanmeldformulier. Daarnaast zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur telefonisch te bereiken op 0299 – 456 195 of via de e-mail op info@kidskinderdagverblijf.nl.
Neemt u op dit moment via een andere organisatie buitenschoolse opvang in De Wagemakerschool af? Ook dan dient u zich opnieuw aan te melden.

Contactgegevens
BSO Kids Wagemaker
Poortwachtersweg 1-3
1121 JX Landsmeer
Operationeel manager: Rick Wals
LRK-nummer: 180530653