Contactgegevens servicekantoor

Heb je een vraag over bijvoorbeeld je klantgegevens, het opvangcontract of de inschrijving van je kind? Vul dan hieronder het contactformulier in. Tip: bekijk eerst de veelgestelde vragen. Misschien staat je vraag ertussen!
Postadres
Postbus 243
1440 AE Purmerend
Adres kantoor
Waterlandlaan 30
1441 MP Purmerend

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan


Rekeningnummer: NL73ABNA0489828973
KVK-nummer: 41235528

Contactgegevens van
jouw opvanglocatie

Heb je een vraag aan de opvanglocatie van je kind? Dan kun je direct contact opnemen met de locatie.

Veelgestelde vragen

Bij Kinderopvang Purmerend kun je terecht voor kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en kindcentrum. We hebben maar liefst 40 opvanglocaties in Purmerend en omgeving.

Vind nu jouw locatie met onze locatiezoeker. Het werkt heel eenvoudig:

Stap 1: Vul je postcode in.
Stap 2: Kies voor de juiste opvangsoort.
Stap 3: Je ziet welke locatie het meest bij jou in de buurt is. 

 

Bekijk hier een overzicht van al onze opvanglocaties. Heb je een locatie op het oog? Dan kunnen we ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent en de sfeer wil proeven. Daarom nodigen we je graag uit voor een rondleiding. Vul hier het aanvraagformulier in. We nemen dan contact met je op en plannen samen de rondleiding in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

 

Wat leuk dat je je kind wilt inschrijven bij ons! Schrijf je kind in voor een opvanglocatie naar keuze. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. We plannen vier maanden vooruit. Zodra er een plek beschikbaar komt voor je kind, nemen we gelijk persoonlijk contact met je op.

 

Er is op dit moment veel vraag naar kinderopvang. Daarom werken we met een wachtlijst. Bij de wachtlijst kijken we naar de datum waarop ouders hun kind hebben ingeschreven voor opvang. Daarom is het belangrijk om je kind zo snel mogelijk bij ons in te schrijven.

Zit er al een broertje of zusje bij ons op de opvang? Dan krijgt je volgende kind voorrang bij de plaatsing. Ook nu geldt: de locatie of groep kan vol zijn. Schrijf daarom ook je volgende kind op tijd bij ons in.

Vaak heb je recht op kinderopvangtoeslag. Je hoeft dan niet alle kosten voor kinderopvang zelf te betalen. Bekijk op de website van de Belastingdienst of je kinderopvangtoeslag kunt krijgen.
Goed om te weten: je krijgt kinderopvangtoeslag niet automatisch. Je vraagt deze toeslag zelf online aan met Mijn Toeslagen.

Benieuwd naar de tarieven? Deze kunnen per locatie verschillen. Zoek jouw opvanglocatie met onze locatiezoeker en bekijk op de locatiepagina het uurtarief voor kinderopvang.

Geen probleem! Op deze pagina kun je wijzigingen doorgeven. Vul je gegevens in en verstuur het formulier. Wij nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.

Wat jammer dat je ons gaat verlaten! Je kunt je contract op elke gewenste dag opzeggen. De opzegtermijn is één maand. Vul hier het opzegformulier in. Je krijgt dan een mail met een bevestiging van je opzegging.

OuderApp: kijk mee met je kind

Nieuwsgierig wat je kind meemaakt op de opvang? Via de OuderApp sturen onze Pedagogisch Medewerkers foto’s en verhalen van je kind. Zo hoef je nooit een hoogtepunt te missen. Wel zo fijn!

Download hieronder de app: