We begrijpen heel goed dat het spannend is om uw kind uit handen te geven. Ons team heeft jarenlange werkervaring op deze locatie, is betrokken en hecht veel waarde aan interactie met u als ouder. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We werken ook met mentorschap, zodat u één contactpersoon binnen Kids Landsmeer heeft. In onze huiselijke sfeer voelt uw kind zich al snel op zijn gemak. Maak alvast kennis met ons team en vraag een rondleiding aan! Ze leiden u graag rond en beantwoorden uw vragen met plezier.

Onze locatie
Kids Landsmeer is gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Landsmeer. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kids heeft een buitenruimte en 4 groepsruimten binnen, die als een huiskamer zijn ingericht. De huiselijke sfeer voel je in elke groepsruimte terug, er zijn verschillende hoeken om in te spelen. De ruimte is zo ingericht dat kinderen zelf speelgoed kunnen kiezen en pakken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren kinderen door verschillende speelmateriaal aan te te bieden. Hierdoor komen alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen aan bod. Fysieke veiligheid is erg belangrijk, uiteraard voldoet het gebouw aan alle voor de kinderopvang geldende wet- en regelgeving.

Groepsindeling
De kinderen worden op basis van hun leeftijd ingedeeld in een stamgroep. Zo spelen kinderen in dezelfde leeftijdscategorie met elkaar en krijgen ze de uitdagingen die passen bij hun leeftijd. Dit zorgt voor rust op de groep waardoor kinderen heel snel wennen. Ieder kind heeft een eigen stamgroep met een eigen mentor. De mentor is het aanspreekpunt voor kind en ouders. Wel zo handig.

Praktische informatie

  • Kids Landsmeer is elke werkdag geopend van 07.45 uur tot 18.15 uur. Tijdens schoolvakanties is Kids Landsmeer ook geopend.
  • Indien u dagdelen wilt afnemen, dan geldt de volgende indeling:
    Ochtend: 07.45 uur tot 13.00 uur, middag: 13.00 uur tot 18.15 uur.
  • Kids Landsmeer is gesloten op erkende feestdagen: Nieuwjaarsdag, eerste en tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei (1x per 5 jaar, komende keer in 2020), Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna, eerste en tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag. Daarnaast is Kids Landsmeer gesloten in het weekend en op de studiedag voor het personeel (u ontvangt uiterlijk 1 maand van tevoren bericht).

Contact
Heeft u vragen, bel of mail gerust, we staan u graag te woord. U kunt u via de mail ook aanmelden voor een rondleiding. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.
U kunt hier direct inschrijven voor Kids Kinderdagopvang Landsmeer.

Adresgegevens
Kids Landsmeer
Sportlaan 1, 1121 CA Landsmeer
Telefoonnummer: 020 – 482 65 96
E-mailadres: landsmeer@kidskinderdagverblijf.nl
E-mailadres operationeel manager: E.peijnenburg@kinderopvangpurmerend.nl