We begrijpen heel goed dat het spannend is om uw kind uit handen te geven. Ons team heeft jarenlange werkervaring op deze locatie, is betrokken en hecht veel waarde aan interactie met u als ouder. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We werken ook met mentorschap, zodat u één contactpersoon binnen KDV Kids Landsmeer heeft. In onze huiselijke sfeer voelt uw kind zich al snel op zijn gemak. Maak alvast kennis met ons team en vraag een rondleiding aan! Ze leiden u graag rond en beantwoorden uw vragen met plezier.

Onze locatie
KDV Kids Landsmeer is gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Landsmeer. Er is voldoende parkeergelegenheid. KDV Kids Landsmeer heeft een buitenruimte en 4 groepsruimten binnen, die als een huiskamer zijn ingericht. De huiselijke sfeer voel je in elke groepsruimte terug, er zijn verschillende hoeken om in te spelen. De ruimte is zo ingericht dat kinderen zelf speelgoed kunnen kiezen en pakken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren kinderen door verschillende speelmateriaal aan te te bieden. Hierdoor komen alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen aan bod. Fysieke veiligheid is erg belangrijk, uiteraard voldoet het gebouw aan alle voor de kinderopvang geldende wet- en regelgeving.

Groepsindeling
De kinderen worden op basis van hun leeftijd ingedeeld in een stamgroep. Zo spelen kinderen in dezelfde leeftijdscategorie met elkaar en krijgen ze de uitdagingen die passen bij hun leeftijd. Dit zorgt voor rust op de groep waardoor kinderen heel snel wennen. Ieder kind heeft een eigen stamgroep met een eigen mentor. De mentor is het aanspreekpunt voor kind en ouders. Wel zo handig.

De 4 stamgroepen zijn als volgt ingedeeld:

  • 0 tot 1 jaar
  • 1 tot 2,5 jaar
  • 2,5 tot 4 jaar*

* De overgang naar deze groep kan liggen tussen de leeftijd van 2 en 2,5 jaar.

Praktische informatie

  • KDV Kids Landsmeer is elke werkdag geopend van 07.45 uur tot 18.15 uur. Tijdens schoolvakanties is KDV Kids Landsmeer ook geopend.
  • KDV Kids Landsmeer is gesloten op erkende feestdagen: Nieuwjaarsdag, eerste en tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei (1x per 5 jaar), Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna, eerste en tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag. Daarnaast is Kids Landsmeer gesloten in het weekend en op de studiedag voor het personeel (u ontvangt uiterlijk 1 maand van tevoren bericht).

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven
U kunt uw kind hier online inschrijven voor Kinderdagverblijf Kids Landsmeer.

Nettokosten
In onze rekentool berekent u gemakkelijk uw nettokosten.

Contact
Heeft u vragen, bel of e-mail ons gerust, wij staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0299 – 46 10 11
E-mailadres: info@kidskinderdagverblijf.nl

Gegevens van de locatie
Telefoonnummer: 020 – 482 65 96, 06-15622774
E-mailadres: landsmeer@kidskinderdagverblijf.nl
Operationeel manager: Alexandra van der Meulen
LRK-nummer: 191011666

Adresgegevens
Sportlaan 1
1121 CA Landsmeer