We begrijpen heel goed dat het spannend is om uw kind uit handen te geven. Ons team heeft jarenlange werkervaring op deze locatie, is betrokken en hecht veel waarde aan interactie met u als ouder. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We werken ook met mentorschap, zodat u 1 contactpersoon binnen Kids Landsmeer heeft. In onze huiselijke sfeer voelt uw kind zich al snel op zijn gemak. Maak alvast kennis met ons team en vraag een rondleiding aan! Ze leiden u graag rond en beantwoorden uw vragen met plezier.

Onze locatie
Kids is gevestigd in de nog relatief jonge wijk Weidevenne. Er is voldoende parkeergelegenheid. We hebben een buitenruimte en 4 groepsruimten binnen. Elke groepsruimte is ingericht als huiskamer, met verschillende hoeken om in te spelen. Elke groep heeft ook een ruime slaapkamer erbij. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich veilig voelen om vrijuit en fantasierijk te kunnen spelen. Fysieke veiligheid is erg belangrijk, uiteraard voldoet het gebouw aan alle voor de kinderopvang geldende wet- en regelgeving.

Groepsindeling
Kids Weidevenne kiest bewust voor horizontale stamgroepen. Zo spelen de kinderen in dezelfde leeftijd met elkaar en krijgen ze de uitdagingen die passen bij de leeftijd. Dit zorgt voor rust op de groep en daardoor wennen kinderen heel snel. Ieder kind heeft een eigen stamgroep met een eigen mentor. De mentor is het aanspreekpunt voor kind en ouders. Wel zo handig.

De 4 stamgroepen zijn als volgt ingedeeld*:

  • Babygroep 0 tot 1 jaar
  • Dreumesgroep 1 tot 2 jaar
  • Peutergroep 2 tot 3 jaar
  • Peuterplus groep 3 tot 4 jaar

*Eventuele uitloop van een half jaar.

Praktische informatie

  • Kids Weidevenne is elke werkdag geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties is Kids Weidevenne ook geopend.
  • Indien u dagdelen wilt afnemen, dan geldt de volgende indeling:
    Ochtend: 07.00 uur tot 12.30 uur, middag: 12.30 uur tot 18.00 uur
  • Kids Weidevenne is gesloten op erkende feestdagen: Nieuwjaarsdag, eerste en tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei (1x per 5 jaar, komende keer in 2020), Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna, eerste en tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag. Daarnaast is Kids Weidevenne gesloten in het weekend en op de studiedag voor het personeel (u ontvangt uiterlijk 1 maand van tevoren bericht).

Contact
Heeft u vragen, bel of mail gerust, we staan u graag te woord. U kunt u via de mail ook aanmelden voor een rondleiding. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.
U kunt hier direct inschrijven voor Kids Kinderopvang Weidevenne.

Adresgegevens
Kids Weidevenne
Ivoorkust 2, 1448 RC Purmerend
Telefoonnummer: 0299 – 47 33 43
E-mailadres: Weidevenne@kidskinderdagverblijf.nl
E-mailadres operationeel manager: R.Wals@kinderopvangpurmerend.nl