Welkom bij BSO Kids De Rietkraag!
Lekker bijkomen of juist je energie kwijtraken? Dat kan vanaf 29 augustus 2022 bij BSO Kids De Rietkraag! Wij bieden gezellige en veilige naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Ontdekken, spelen en rusten: alles mag! Ons pedagogisch team zorgt voor een fijne sfeer en leuke activiteiten. Bekijk hier de folder.

Sport, spel en relaxen
Dagelijks kunnen de kinderen kiezen uit verschillende sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.  Wij maken hiervoor gebruik van de speelzaal van de school.

Heeft uw kind zin in een rustig middagje? Geen probleem! Dan gaan we gezellig knutselen, spelletjes doen of ontspannen een boekje lezen. Zo is er voor ieder kind genoeg aanbod van activiteiten.

Welke kinderen vangen wij op?
Bij BSO Kids De Rietkraag vangen wij kinderen op van de volgende school:

  • Obs De Rietkraag

Zit uw kind op een andere school, maar heeft uw wel interesse in onze BSO? Neem dan contact met ons op!

Praktische informatie

  • De BSO is 52 weken per jaar van maandag tot en met vrijdag geopend, ook tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties en studiedagen. Tijdens studiedagen en vakanties hanteren wij een aangepast programma.
  • De naschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:45 uur tot 18:30 uur en op woensdag en vrijdag van 12:30 uur tot 18:30 uur.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan. Dit is mogelijk vanaf augustus 2022.

Inschrijven
U kunt uw kind hier online inschrijven voor BSO Kids De Rietkraag.

Contact
Heeft u vragen, bel of e-mail ons gerust, wij staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0299 – 46 10 11
E-mailadres: info@kidskinderdagverblijf.nl

Adresgegevens
Rietschoot 342
1511 WV Oostzaan
m