Open Dag Kids Sport BSO Wormer 30 november 2023

Kids Sport BSO Wormer is de allereerste en enige(!) buitenschoolse opvang in Wormer waar sporten centraal staat!

Van harte welkom bij Kids Sport BSO Wormer! Wij bieden vanaf begin van het schooljaar 2021 buitenschoolse opvang in het mooie sportcomplex van voetbalvereniging WSV ’30 voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Wormer. Energie gebruiken door heerlijk te sporten of toch liever wat anders doen? Dat kan bij Kids Sport BSO Wormer. Sporten, ontdekken, spelen en rusten: alles mag! Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wij stimuleren gezonde voeding.

Sport en spel
Na schooltijd krijgen kinderen de kans om deel te nemen aan een breed aanbod van sport- en spelactiviteiten. Allemaal onder begeleiding van professionele pedagogisch sportmedewerkers.

Bewegen is goed voor de gezondheid, de motorische ontwikkeling én voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, omgaan met winst en verlies, respect en sportief gedrag. Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Bij Kids Sport BSO Wormer ontdekken kinderen het plezier van sporten, spelen, ontwikkelen en ontdekken kinderen hun talent!

Wat is er te beleven?
Ja, bij voetbalvereniging WSV ’30 gaan we absolúút voetballen. Maar er is veel meer te beleven! Dagelijks bieden we een keuze uit verschillende sporten en spellen. Denk bijvoorbeeld aan trefbal, hockey, bootcamp, estafette, frisbeeën, olympiade en volleyballen.

We spelen elke dag buiten! Daarbij maken we volop gebruik van de verschillende sportvelden van WSV ’30. Sporten in de buitenlucht is namelijk heel gezond en nog lekker ook! Het sportcomplex heeft ook een eigen sporthal. Zo kunnen we ook de leukste binnen activiteiten organiseren.

Moe geworden van alle inspanningen of gewoon even geen zin meer? Geen probleem! Uitrusten kan in onze eigen sfeervol ingerichte ruimte. We kunnen daar rustig een boekje lezen, gezellig spelletjes spelen, puzzelen of lekker knutselen.

BSO voor verschillende basisscholen in Wormer
Bij Kids Sport BSO Wormer vangen wij kinderen op van de volgende scholen:

  • Obs de Eendragt (OPSPOOR) – continurooster
  • Obs Weremere (OPSPOOR)
  • de WormerWieken (Agora)
  • Obs De Eigen Wijs

Praktische informatie

  • Kids Sport BSO Wormer is geopend op maandag, dinsdag en donderdag, ook tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. Tijdens studiedagen van scholen zijn wij ook open bij voldoende aanmeldingen. Heeft u interesse in de woensdag of vrijdag? Bij voldoende aanmeldingen voor deze twee dagen zijn wij in de gelegenheid om te openen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • We halen de kinderen van school op en brengen ze naar Kids Sport BSO Wormer. U kunt uw kind na de opvang hier komen ophalen.
  • De BSO is geopend tot 18.30 uur. Bij scholen met een continurooster, is het mogelijk om opvang tot 17 uur af te nemen, u betaalt hier de reguliere prijs voor.
  • Deze locatie biedt geen voorschoolse opvang.

Inschrijven
U kunt uw kind hier online inschrijven voor Kids Sport BSO Wormer.

Nettokosten
In onze rekentool berekent u gemakkelijk uw nettokosten.

Contact
Heeft u vragen, bel of e-mail ons gerust, wij staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0299 – 46 10 11
E-mailadres: info@kidskinderdagverblijf.nl

Gegevens van de locatie
Telefoonnummer: 06 – 25 42 77 99
Operationeel manager: Rick Wals
LRK: 220373292

Adresgegevens
De Middenlijn 1
1531 LZ Wormer